Anglishtja Britanike dhe Anglishtja Amerikane

Anglishtja Britanike dhe Anglishtja Amerikane Përkthimi Anglishtja  Anglishtja  Shqip Britanike Amerikane  Puna – Work Rritje rroge a rise a raise Axhendë Diary appointment book Shoqëri Anonime (sh.a.) public limited company … Continue reading Anglishtja Britanike dhe Anglishtja Amerikane