FUTURE CONTINUOUS TENSE

FUTURE  CONTINUOUS  TENSE Koha e ardhme e vazhduar (Future Continuous Tense) tregon per nje veprim qe do te behet dhe do te vazhdoje deri ne nje kohe te caktuar ne te ardhmen. … Continue reading FUTURE CONTINUOUS TENSE