Kenge anglisht me tekst te perkthyer – Adele Someone like you

Kenge anglisht me tekst te perkthyer  –  Adele Someone like you

Adele Someone like you – Adele Dikë si ti

I heard that you’re settled down
That you found a girl and you’re married now
I heard that your dreams came true
Guess she gave you things I didn’t give to you
Dëgjova se je stabilizuar
Se gjete një vajzë dhe je martuar tani
Dëgjova se ëndrrat e tua u realizuan
Mesa duket ajo të jepte gjëra që unë nuk t’i jepja
Old friend, why are you so shy?
Ain’t like you to hold back or hide from the light
O mik i vjetër, pse je kaq i trupshëm?
Ti nuk tërhiqesh, apo të fshihesh nga ndrita.
I hate to turn up out of the blue, uninvited
But I couldn’t stay away, I couldn’t fight it
I had hoped you’d see my face and that you’d be reminded
That for me, it isn’t over
Nuk më pëlqen të shfaqem befas, e paftuar,
por nuk mund të qëndroja larg, nuk kisha sesi,
Kisha shpresuar se do më shihje fytyrën dhe do të kujtoheshe
Se për mua, nuk ka mbaruar.
Never mind, I’ll find someone like you
I wish nothing but the best for you, too
Don’t forget me, I begged, I remember you said
Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead
Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead
S’ka gjë, do gjej dikë si ty,
Ju uroj veçse të mirat, gjithashtu
Mos më harro, t’u luta, mbaj mend se më the
Ndonjëherë dashuria reziston, por ndonjëherë ama të lëndon
Ndonjëherë dashuria reziston, por ndonjëherë ama të lëndon
You know how the time flies
Only yesterday was the time of our lives
We were born and raised in a summer haze
Bound by the surprise of our glory days
Ti e di si koha fluturon
Gjer më dje kalonim mbrekullisht bashkë
Lindnim dhe perëndonim në mjegullën e verës
Të lidhur nga çudia e ditëve të lavdishme
I hate to turn up out of the blue, uninvited
But I couldn’t stay away, I couldn’t fight it
I had hoped you’d see my face and that you’d be reminded
That for me, it isn’t over yet
Nuk më pëlqen të shfaqem befas, e paftuar,
por nuk mund të qëndroja larg, nuk kisha sesi,
Kisha shpresuar se do më shihje fytyrën dhe do të kujtoheshe
Se për mua, nuk ka mbaruar.
Never mind, I’ll find someone like you
I wish nothing but the best for you, too
Don’t forget me, I begged, I remember you said
Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead, yeah
S’ka gjë, do gjej dikë si ty,
Ju uroj veçse të mirat, gjithashtu
Mos më harro, t’u luta, mbaj mend se më the
Ndonjëherë dashuria reziston, por ndonjëherë ama të lëndon
Nothing compares, no worries or cares
Regrets and mistakes, they’re memories made
Who would have known how bittersweet this would taste?
Asgjë nuk krahasohet, as shqetësimet as përkudesjet
Pendimet dhe gabimet, janë kujtime të krijuara
Kush mund ta dinte se ëmbël dhe e hidhur do të ishte kjo?
Never mind, I’ll find someone like you
I wish nothing but the best for you
Don’t forget me, I begged, I remember you said
Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead
S’ka gjë, do gjej dikë si ty,
Ju uroj veçse të mirat, gjithashtu
Mos më harro, t’u luta, mbaj mend se më the
Ndonjëherë dashuria reziston, por ndonjëherë ama të lëndon
Never mind, I’ll find someone like you
I wish nothing but the best for you, too
Don’t forget me, I begged, I remember you said
Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead
Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead
S’ka gjë, do gjej dikë si ty,
Ju uroj veçse të mirat, gjithashtu
Mos më harro, t’u luta, mbaj mend se më the
Ndonjëherë dashuria reziston, por ndonjëherë ama të lëndon
Ndonjëherë dashuria reziston, por ndonjëherë ama të lëndon

 


Fjalor Anglisht Shqip | English Albanian Dictionary → "Kenge anglisht me tekst te perkthyer – Adele Someone like you":
Kenge anglisht me tekst te perkthyer – Adele Someone like you → te wiktionary
Kenge anglisht me tekst te perkthyer – Adele Someone like you → te wikipedia
Kenge anglisht me tekst te perkthyer – Adele Someone like you → te G translate


Cito
Lidhje - URL/LINK: https://anglisht.shqipopedia.org/kenge-anglisht-me-tekst-te-perkthyer-adele-someone-like-you
Përkthim anglisht shqip – English Albanian Translation
"Kenge anglisht me tekst te perkthyer – Adele Someone like you," in Fjalor Anglisht Shqip | English Albanian Dictionary
________________________________
Shqipopedia (c) - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *