Shtetet ne anglisht – Countries in English

Shtetet në anglisht – Countries in English A Afghanistan Afganistan Albania Shqipëri Algeria Algjeri Andorra Andorë Angola Angolë Antigua and Barbuda Antigua dhe Barbuda Argentina Argjentinë Armenia Armeni Australia Australi … Continue reading Shtetet ne anglisht – Countries in English