THE LAW OF LIFE

“THE LAW OF LIFE”
decorar-con-bonsais

Whatever you give away today,
or think or say or do,
will multiply about tenfold,
and then return to you.

It may not come immediately,
nor from the obvious source,
but the LAW applies unfailingly.
through some invisible force.

Whatever you feel about another,
be it love or hate or passion,
will surely bounce right back to you,
in some clear or secret fashion.

If you speak about some person,
a word of praise of two,
soon tons of other people,
will speak kind words to you.

Our thoughts are broadcasts of the soul,
not secrets of the brain,
Kind ones bring us happiness,
petty ones, untold pain.

Giving works as surely as,
reflections in a mirror,
If hate you send, hate you’ll get back,
but loving brings love nearer.

Remember, as you start this day,
and duty crowds your mind,
that kindness comes so quickly back,
to those who first are kind!

Let that thought and this one,
direct you through each day,
the only things we ever keep
are the things we give away.

*** *** *** PËRKTHIMI  NË  SHQIP  *** *** ***

Whatever you give away today
or think or say or do
will multiply about tenfold
and then return to you.

Çfarëdo që dhuron sot
apo mendon, thua dhe bën,
do të shumfishohet rreth dhjetë herë
dhe pastaj do kthehet tek ty.

It may not come immediately
nor from the obvious source,
but the LAW applies unfailingly
through some invisible force.

Mund të mos vijë menjëherë
apo nga i njëjti burim,
por Ligji zbatohet i pandryshuar
nëpërmjet një fuqie të padukshme.

Whatever you feel about another,
be it love or hate or passion,
will surely bounce right back to you
in some clear or secret fashion.

Çfarëdo që ndjen për dikë,
qoftë dashuri, urrejte a pasion,
do të kthehet me siguri tek ty
në mënyrë të dukshme apo të fshehtë.

If you speak about some person,
a word of praise of two,
soon tons of other people
will speak kind words to you.

Nëse thua për një person,
një apo dy fjalë të mira,
shumë shpejt, mijëra njerëz
mirë do flasin dhe për ty.

Our thoughts are broadcasts of the soul,
not secrets of the brain.
Kind ones bring us happiness,
petty ones, untold pain.

Mendimet tona janë transmetuesit e shpirtit,
jo sekretet e trurit,
të mirat na sjellin lumturi,
të ligat dhimbje të pallogaritur.

Giving works as surely as
reflections in a mirror.
If hate you send, hate you’ll get back,
but loving brings love nearer.

Dhënia funksionon aq e sigurt sa
reklektimet në pasqyrë
nëse urrejtje ti dërgon, urrejtje ke për të marrë,
por dashuria sjell dashurinë më afër.

Remember, as you start this day,
and duty crowds your mind,
that kindness comes so quickly back,
to those who first are kind!

Mbaj mend, se sapo fillon ditën,
punët mbingarkojnë trurin,
se mirësia vjen më shpejt,
tek ata që të parët janë të mirë.

Let that thought and this one
Direct you through each day….
The only things we ever keep
are the things we give away.

Lejoje atë mendim dhe këtë,
të të drejtojë përgjatë çdo dite,
të vetmet gjëra që përgjithmonë mbajmë
janë ato që dhurojmë


Fjalor Anglisht Shqip | English Albanian Dictionary → "THE LAW OF LIFE":
THE LAW OF LIFE → te wiktionary
THE LAW OF LIFE → te wikipedia
THE LAW OF LIFE → te G translate


Cito
Lidhje - URL/LINK: https://anglisht.shqipopedia.org/the-law-of-life
Përkthim anglisht shqip – English Albanian Translation
"THE LAW OF LIFE," in Fjalor Anglisht Shqip | English Albanian Dictionary
________________________________
Shqipopedia (c) - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *