Shprehje ne anglisht per jeten

Sayings in English about life
Shprehje ne anglisht per jetenLife is what happens to you while you’re busy making other plans.

Jeta eshte cfarc ndodh ndersa ti je i zene duke bere plane te tjera.
Allen Saunders

“Don’t cry because it’s over, smile because it happened.”

Mos qaj sepse mbaroi, buzeqesh ngaqe ndodhi.

 Dr. Seuss

One of the secrets of a long and fruitful life is to forgive everybody everything everynight
before you go to bed.

Nje nga sekretet e nje jete te gjate dhe te frytshme eshte t’i falni te gjithe cdo nate 
perpara se te shkoni ne krevat.

Bernard Baruch

We are here to add what we can to life, not to get what we can from life.

Ne jemi ketu t’i shtojme cfare mundemi jetes, jo te marrim cfare mundemi nga ajo.

William Osler

What matters in life is not what happens to you but what you remember and how you remember it.

Cfare ka rendesi ne jete nuk eshte cfare te ndodh por cfare mban mend dhe si e mban mend.

Gabriel Garcia Marquez

Everyone is trying to accomplish something big, not realizing that life is made up of little things.

Cdokush pepiqet te realizoje dicka te madhe, pa e kuptuar se jeta eshte e perbere nga gjerat e vogla.

Frank A. Clark

I would rather live my life as if there is a God and die to find out there isn’t, than live my life
as if there isn’t and die to find out there is.

Me mire ta jetoj jeten sikur ka Zot dhe te vdes duke zbuluar se nuk ka, sesa ta jetoj jeten 
sikur nuk ka dhe te vdes duke zbuluar se ka.

Albert Camus

Life is ten percent what happens to you and ninety percent how you respond to it.

Jeta eshte dhjete perqind cfare te ndodh dhe nentedhjete perqind sesi i reagon asaj.

Lou Holtz

Life has taught us that love does not consist of gazing at each other, but in looking together
in the same direction

Jeta na ka mesuar se dashuria nuk perbehet duke ia ngulur syte njeri-tjetrit, por duke pare bashke 
ne te njejtin drejtim.

Antoine de Saint-Exupery

I have found that if you love life, life will love you back.

Kam zbuluar se nese e do jeten, edhe jeta te do ty.

Arthur Rubinstein

Wisdom is not a product of schooling, but of the life- long attempt to acquire it.
Mencuria nuk eshte eshte produkt i shkollimit, por nje perpjekje gjate gjithe jetes per ta marre ate.

Albert Einstein

Shprehje ne anglisht per jeten


Fjalor Anglisht Shqip | English Albanian Dictionary → "Shprehje ne anglisht per jeten":
Shprehje ne anglisht per jeten → te wiktionary
Shprehje ne anglisht per jeten → te wikipedia
Shprehje ne anglisht per jeten → te G translate


Cito
Lidhje - URL/LINK: https://anglisht.shqipopedia.org/shprehje-ne-anglisht-per-jeten
Përkthim anglisht shqip – English Albanian Translation
"Shprehje ne anglisht per jeten," in Fjalor Anglisht Shqip | English Albanian Dictionary
________________________________
Shqipopedia (c) - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *